2021-05-13 07:50:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nagyon ügyesen érvényesülsz minden közösségben

Napi horoszkóp május 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint bizonyos célok megvalósulása már karnyújtásnyira van: az azonban most nagyon fontos, hogy tedd hozzá a magad részét is, és higgy magadban! A kishitűség ugyanis alaposan lerontaná az esélyeidet.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Bár feszültebb vagy a szokásosnál, mégis tőled függ, hogy sikerül-e feloldanod a párodban bizonyos gátlásokat. A siker, amivel ez kecseget, nemcsak a másikat, de önmagadat is meggyógyító erő lehet, és nem utolsósorban a kapcsolatotoknak is jót tesz.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bármennyi nehézséged is volt az utóbbi időben, most valahogy pozitívabban, optimistán viszonyulsz az eseményekhez. Új energiát adnak a bolygók, amelyek segítenek a megújulásban az élet minden területén.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bárkivel is kerülsz ma kapcsolatba, annak ösztönösen ráérzel az érzékeny pontjaira. Az már rajtad múlik, hogy mire is használod ezt a képességedet: segítesz a másikon, vagy hatalmat gyakorolsz felette.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Otthonodat, magánéletedet érintő ügyekben szerencsés lesz a mai nap, de egy kicsit rámenősebbnek kell lenned, ha célt akarsz érni. A Merkúr helyzete viszont arra int, hogy a szavaknak kevésbé higgy, mint a tetteknek, mert valaki üres ígérgetésekkel próbál becsapni.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Olyan beosztásban vagy jelenleg, amelyben képes vagy bizalmat ébreszteni magad iránt a főnökeidben és a kollégáidban is. Most kell megragadni a lehetőségeket, mert több olyan ajtó is megnyílhat, amely eddig zárva volt előtted.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma több bókot kapsz, szívesen is flörtölsz, ha szingli vagy, könnyen ismerkedsz. A munkahelyeden viszont viharfelhők gyülekeznek, kellemetlen pletykák áldozata lehetsz. Legyél óvatos, de ne erőt, inkább kedvességet mutass.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyon ügyesen érvényesülsz minden közösségben: valahogy érzed, mikor kell finoman, ügyes taktikával érvényt szerezned az akaratodnak, és mikor jön el az erő felmutatásának ideje. Ma ez előbbi van, maradj nyugodt és kedves minden helyzetben.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lehetetlen észre nem venned, hogy valakire nagyon mély benyomást teszel a környezetedben. Talán egy új szerelem hajnala ez, de ha erre nem vagy kapható, akkor gyümölcsöző munkakapcsolat, hűséges baráti viszony alakul a dologból.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha feleleveníted valamely régi sérelmedet, az most csak arra jó, hogy drámaivá növessz egy problémát. A mai nap nem alkalmas a megbeszélésre, tisztázásra, mert minden kimondott szó felzaklat. Nézz inkább körbe, és látni fogod, mennyi mindennek örülhetsz.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A horoszkópod a befelé fordulás szükségességét hangsúlyozza: érzed, hogy átalakulásra, megújulásra van szükséged. A külvilág azonban csak megzavarhat, ezért most jól teszed, ha legalább este pár órát egyedül töltesz.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Sikerül magadban lezárnod egy régi ügyet, ami zavart, vagy nyomasztott. Lehet, hogy külső tényezők, események segítenek ezen az úton, de az is lehet, hogy lelkileg értél meg a megbékélésre. Az ezzel járó emelkedett hangulatot most a környezetedre is kisugárzod.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: